banner_title-2

Robots voor de makers, programmeurs en creatievelingen

Maak kennis met mBot

De mBot van Makeblock is een alles-in-één oplossing voor de hands-on ervaring van programmering, elektronica en van robotica te genieten. Werken met mBlock geïnspireerd door Scratch 2.0 kan via een verbinding met computers,Bluetooth of 2.4G. mBot is eenvoudig te monteren en biedt oneindig veel mogelijkheden om te leren (Wetenschap, Technologie, Engineering, Wiskunde)

Wat is nieuw? - Veiligheid voor kinderen

Vergeleken met de vorige versie, wordt mBot V1.1 geleverd met een behuizing speciaal ontworpen voor het beschermen van de belangrijkste control board. Ondertussen wordt de behuizing verneveld voor de ogen van kinderen te beschermen tegen de schittering van de LED

Wat is nieuw? - Betere wielen

De bal omni-directionele wielen van de vorige versie zijn vervangen door mini nylon caster wielen waardoor de mBot beter presteert en kan rijden naar naar een willekeurige richting.

Grafische programmering

Drag-and-drop grafische programmeersoftware mBlock  is ontwikkeld op basis van Scratch 2.0 en biedt een snelle manier om te leren programmeren, het controleren en het realiseren van meerdere functies van de robot.

Oneindig veel mogelijkheden

Het mechanische lichaam van de mBot is compatibel met Makeblock platform en met de meeste onderdelen van Lego. De elektronische delen van mBot zijn ontwikkeld op basis van de Arduino open source ecosysteem. Dit zorgt ervoor dat de mBot oneindige mogelijkheden heeft om uit te breiden met behulp van mechanische onderdelen en elektronische modules.

Technische specificaties

Afmetingen en gewicht

Lengte:17 cm
Breedte:13 cm
Hoogte:9 cm
Gewicht:1034 g

Batterij en connectiviteit

Software:mBlock(graphical) Mac, Windows,  iPad mBlocky
Programmering:Arduino IDE
Vermogen:3.7VDC lithium battery(charger on board) or four 1.5V AA batteries (not included)
Draadloze commnicatie:           Bluetooth(Bluetooth Version)
2.4GHz wireless serial(2.4G Version)

Vanaf € 89,99