Wat is een mBot Ranger?

mBot Ranger Robot Kit is een drie-in-één STEM educatieve robot kit waarvan 3 bouwvormen worden ondersteunt: robot tank, racewagen met 3 wielen en een zelf balancerende auto. Programmeer & heb controle over je mBot Ranger via een iPad, tablet of laptop om de ontdekkingsreis te laten beginnen!

Grafisch Programmeren vanaf de PC of tablet

mBot Ranger is volledig compatibel met mBlock, dat is een grafische programmeeromgeving op basis van Scratch 2.0 Open Source Code. Het maakt de programmering van projecten en interactieve toepassingen eenvoudiger door middel van te slepen functieblokken.

In aanvulling op de PC-programmering,  met een eenvoudig te gebruiken app – Makeblock app is het ook mogelijk mBot Ranger te programmeren vanaf een iPad of tablet. Ontdek allesmet mBot Ranger met behulp van de bestaande projecten of het ontwikkel je eigen project.

Bouw je eigen avontuurlijke wagen!

Drie verschillende vormen van auto-avonturen staan voor je klaar om te bouwen. Ontwikkel je eigen unieke avonturen auto om de buitenwereld te verkennen en de onbekende uitdagingen aan te gaan.

nervousbird1-500x500-kopie

Zelf Balancerende – Nerveuze vogel!

Een slimme zelf-balancerende auto, die blijft staan, bij het rijden recht op staat of stilstaan en leunt in een hoek bij het maken van bochten.

land-raider5-500x500-kopie

Off-Road Land Raider

Land Raider is een  off-road robot tank en ontworpen om een grotere verscheidenheid van het terrein te kunnen verkennen, dan de meeste andere auto’s of robot auto’s kunnen!

dashingraptor1-500x500

Dashing Raptor, the Predator

Transformeer jou Land Raider gemakkelijk in een Dashing Raptor, dat is een racing auto met 3 wielen die rijdt / spint zo snel als een roofvogel die te popelt om haar prooi te vangen.

Oneindig veel uitbreidingsmogelijkheden

Volledig compatibel met het Makeblock platform (ongeveer 400 delen totaal), zodat je meer projecten of ideeën toe kunt ontwikkelen door makeblock onderdelen toe te voegen aan je Ranger of om honderden gratis projecten online te verkennen voor meer plezier.

Nu € 169,95

parts ranger

Product specificaties

Gewicht en afmetingen

Lengte:20,0 cm
Breedte:16,5 cm
Hoogte:12,0 cm
Gewicht:1,6 kg

Batterij en connectiviteit

Programmering:Arduino IDE
Batterij:6 x AA battery (not included)
Motor:2 x 400 RPM Encoder Motor
Connectiviteit:           Bluetooth/2.4G