Programmeer het plezier!

Codeybot, de volledig aan te passen robot leert je coderen, dansen, speelt muziek en schiet met lasers.
Hij inspireert hiermee plezier en leren door zijn LED teken panelen en voedt entertainment tot het dagelijkse leven! Dit door al zijn aanpasbare functies en hij moedigt ook connectiviteit aan via zijn stereo luidsprekers. Maak je klaar om het plezier te programmeren!

99800-1-0002-500x500

Waarom leren hoe te coderen?

• Coderen regeert in onze digitale wereld. Programmeurs zijn de pioniers van het digitale tijdperk en wij streven ernaar om ze beter te maken.

• De toekomst. Kinderen leren op te bouwen, af te breken, en combineren coderen op nieuwe, spannende manieren. Deze generatie zal coderen gebruiken, zoals wij woorden gebruiken.

• De opwinding van het programmeren. Leren om te coderen is een natuurlijk proces, welke iedereen kan leren op iedere leeftijd.

onbegrensde mogelijkheden

Laat je niet door zijn grootte voor de gek houden; dit kleine botje doet iedereen versteld staan!

Voor alle leermogelijkheden

Er zijn meerdere manieren voor iedereen om controle te krijgen over Codeybot. Met name zeer geschikt voor auditieve, visuele en tactische leerlingen.

Codeybot is zeer nuttig voor elk niveau! 

Led Laser toren

De Codeybot LED Laser Turret is ontworpen met een eenvoudig te installeren structuur. Gebruikers kunnen het torentje binnen een paar seconden installeren om direct hun wedstrijden met Codeybot te spelen.

Met de ingebouwde communicatiemodule, kan de speler via de tablet precies het niveau van zijn / haar Codeybot en van de concurrent in de gaten houden!

Koop Codeybot en de Laser toren nu voor:

214.55 199.99

Gewicht en afmetingen 

Lengte:16,3 cm
Breedte:12,7 cm
Hoogte:7,9 cm
Gewicht:0,55 kg

Batterij en connectiviteit 

Speeltijd:2 – 3 uur
Power:Oplaadbare 5V 1A, 2000mAh batterij
Systeem:Linux OS / MT7688 Processor
Connectie:WiFi 2.4G; geen Bluetooth