Airblock: The Modular & Programmable Starter Drone

De eerste modulaire en programmeerbare drone die kan worden omgezet in een hovercraft, auto en nog veel meer!

Bedenk leren ontmoeten Transformers! De eerste modulaire en programmeerbare drone welke kan veranderen in een hovercraft en nog veel meer. Airblock is de starter drone die u helpt met het leren van de basis van bouwkunde en codering. Het is niet alleen leuk en ultra-cool om ermee te spelen maar het maakt het ook mogelijk voor je om zoveel manieren de drone op te bouwen. Met magnetische velden en modulariteit, kan de Airblock worden gevormd op veel verschillende manieren. Het is een fantastische drone voor zowel kinderen als volwassenen.

airblock

Airblock is van magnetisch modulaire onderdelen gemaakt die eenvoudig te monteren en demonteren zijn zonder gereedschap.

Airblock heeft twee hoofdfuncties: hexacopter drone en hovercraft, maar met zijn modulariteit kunt u nog veel meer modellen creëren!

Makeblock_airblock_1_1

Programmeren is de taal van de toekomst en velen zijn al begonnen met het leren ervan op een jonge leeftijd omdat het ook helpt bij het logisch denken en het ontwikkelen en oplossen van problemen. Stel je een coole stunt voor en met de makeblock app is dit idee uitgegroeid tot de werkelijkheid. De app is eenvoudig te gebruiken. drag-and-drop eenvoudig verschillende blokken van commando’s – zoals vooruit, pauze, draai, en vooruit – en sluit ze samen om een naadloze actie te creëren.

Samen met Airblock  ben je in staat om te concurreren in een groot aanbod aan games. Race tegen elkaar in verschillende modules of hebben jullie zelfs een episch luchtgevecht! Vertel je vrienden over Airblock want het enige wat leuker is dan vliegen met een Airblock is samen vliegen met een Airblock en vrienden!

nmg77okagx5qhgpwexnp

Verongeluk en bouw opnieuw! Het is leuk om naar te kijken, het raken van muren en verkruimelen van de  bouwstenen. De zachte en duurzame foam materiaal maakt de Airblock “crash”-vriendelijk waardoor je geen zorgen hoeft te maken over schade aan wanden of meubels.

airblack_a1_1024x1024
IMG_2431_WRF_1024x1024