De 3Doodler Create is de nieuwste generatie van ’s werelds eerste en meest verkochte 3D printing pen. Compact en eenvoudig te gebruiken, de 3Doodler Ceate extrudeert het verwarmde plastic dat vrijwel direct afkoelt tot een vaste, stabiele structuur.

Fantasy Beast 3

Indrukwekkende reeks toepassingen

Hobbyist of professional, de 3Doodler create is onze meest veelzijdige 3D printing pen. Van beeldende kunst, tot DIY, het maken van projecten, het creëren van schaalmodellen of decoratieve objecten, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Blossom 3
Eiffel Tower 3
Building 2
Ferris Wheel 2

Til je verbeelding van de pagina af

Compact en eenvoudig te gebruiken, de 3Doodler extrudeert het verwarmde plastic dat vrijwel direct afkoelt tot een vaste, stabiele structuur. De mogelijkheden worden nu alleen nog maar beperkt door je eigen verbeelding.

ACCESSOIRES voor iedere gebruiker

Kies uit onze aan te passen Nozzle set voor Doodling in verschillende vormen en maten, de draagbare JetPack®, ons Project Boek met 26 unieke stap-voor-stap-projecten, of de DoodlePad.

Vind 3DOODLER inspiratie

Kijk nu een van de honderden projecten op onze community pagina. Deze zijn beschikbaar om gratis te downloaden. Laat je verrassen en inspireren door onze levendige online community of neem deel aan onze vaste Doodle-Offs.

Grootste aanbod van PLASTICS

Het maakt niet uit wat je maakt, je vind bij ons het perfecte plastic voor elke uitstraling of gevoel. Met meer dan 65 plastic kleuren en een groot scala aan materialen, waaronder mat, glanzend, CLEAR, GLOW, FLEXY, en glans.

Create_Box_Render_Side

3Doodler Create € 99,00

Inbegrepen:

3Doodler Create pen
Oplader
Snel start handleiding
Handleiding
Plastic strengen
Producten om mee schoon te maken
Nozzle verwijdering en temperatuurregeling.

De 3Doodler Create wordt ter strengste afgeraden voor kinderen onder 14 jaar. (het is voor de leeftijden 14 +). Het heeft een metalen punt welke 240 graden kan worden.
De 3Doodler Start Pen en Eco-Plastics zijn speciaal ontworpen en volkomen veilig voor kinderen van 8 jaar en ouder.